Raptors weten weer wat verliezen is, LeBron onmisbaar voor Cleveland

AP

admin • 10:38, 24-02-2018 / Laatste Update: 21:38, 07-01-2024

Milwaukee Bucks heeft de zegereeks van Toronto Raptors beëindigd. Na 7 overwinningen op rij gingen de Raptors na verlenging met 122-199 onderuit.

Giannis Antetokounmpo was met 26 punten en 12 rebounds de grote man bij de Bucks.

DeRozan

DeMar DeRozan maakte 33 punten voor de Raptors maar hij kon de koploper in de Eastern Conference hiermee niet van een nederlaag behoeden. Na het 3e kwart maakten de Raptors nog wel een achterstand van 12 punten goed, maar in de verlenging ging de winst toch naar de Bucks.

LeBron weer on fire

LeBron James liet in de wedstrijd tussen Cleveland Cavaliers en Memphis Grizzlies zijn 11e zogenaamde triple-double van het seizoen noteren. De ster van de Cavaliers kwam tot 18 punten, 14 rebounds en 11 assists. De ploeg uit Cleveland won het duel met 112-89.