LeBron James leidt Cleveland Cavaliers in topper langs Boston Celtics

12 februari 2018

In de topper tussen de nummers 2 en 3 in de Eastern Conference van de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie NBA heeft Cleveland Caveliers Boston Celtics op zijn nummer gezet. In Boston werd het 121-99 voor de nummer 3 in de tussenstand.


Een hoofdrol in het treffen was weggelegd voor LeBron James die 24 punten, 10 assists en 8 rebounds liet noteren voor de Cavaliers. Terry Rozier was de grote man van de thuisploeg met 21 punten, 9 rebounds en 5 assists.

Raptors profiteren
Toronto Raptors profiteerde van het verlies van de Celtics. Tegen Charlotte Hornets pakte de ploeg de 5e zege op rij. DeMar DeRozan scoorde 25 punten, gevolgd door CJ Miles met 24 en Jonas Valanciunas met 21 punten en 9 rebounds. De Raptors gaan aan de leiding in de Eastern Conference.

Rockets winnen derby
In het Texaanse onderonsje liet Houston Rockets geen steken vallen tegen het laaggeklasseerde Dallas Mavericks 104-97. Uitblinker bij Houston was Chris Paul met 25 punten, 8 rebounds en 9 assists. De Rockets staan in de Western Conference tweede achter Golden State Warriors.