10-jarige honkballer zonder handen krijgt contract bij Yankees
i

Screenshot

10-jarige honkballer zonder handen krijgt contract bij Yankees

admin • 20:54, 10-03-2016

De Amerikaanse honkbalclubs zijn op dit moment flink bezig om hun selecties te versterken en dat is niet gek ook, als je je bedenkt dat het nieuwe seizoen over een par maanden alweer begint. De miljoenen vliegen natuurlijk van club naar club, maar wij kunnen echter nu al stellen dat de Yankees de beste aankoop van dit jaar hebben gedaan!

De topclub uit New York trok namelijk Landis Sims aan. Sims is een 10-jarige jongen en werd geboren zonder handen en benen. Toch belemmert dit hem niet om honkbal te spelen.

Contract voor één dag

Om hem te steunen boden de Yankees het bloedfanatieke jochie een contract voor één dag aan. Uiteraard tekende Sims dit contract, waarna hij gelijk mee mocht doen met de training.

'Voorbeeld voor ons allen'

Teammanager Joe Giraldi was blij met zijn aanwinst. "Kinderen als Landis leren ons dat iedereen in staat is om uitzonderlijke situaties het hoofd te bieden. Hij is een voorbeeld voor ons allen."

Earlier today, Landis Sims reminded the @yankees why we all love baseball #morethanagame pic.twitter.com/7knpx7FpOO

— Yankees PR Dept. (@YankeesPR) 7 maart 2016

So grateful that I got to spend time with Landis Sims today. A true inspiration. #RealCourage #ThankYouLandis pic.twitter.com/fpNYpz7y9P

— Alex Rodriguez (@AROD) 7 maart 2016

Landis Sims also signed a one-day contract w/ the @yankees and hung out along with his family in the clubhouse. pic.twitter.com/IXb9epHc88

— Yankees PR Dept. (@YankeesPR) 7 maart 2016