Barney chillt met nieuwe vlam in Parijs om bij te komen van heftige week

1 april 2019

Raymond van Barneveld heeft even een paar dagen vrij genomen om bij te komen van zijn pittige week. Onze landgenoot verloor 2 keer dik in de Premier League en degradeerde in 'zijn' Ahoy kansloos uit de Premier League. Dat zat hem erg hoog en dus had hij behoefte aan een korte vakantie.


Direct na de nederlaag tegen Michael van Gerwen op donderdag (7-1) riep Van Barneveld in volle emotie dat-ie per direct wilde stoppen met darten. Nog geen dag later kwam hij terug op die beslissing, maar gaf wel aan dat-ie een paar dagen rust nodig had om bij te komen en alles op een rijtje te zetten.

Nieuwe vlam
En dus trok hij naar Parijs. Op zijn Instagram laat Barney weten dat hij het heel erg naar zijn zin heeft in de Stad van de Liefde. Niet zo gek ook, want RTL Boulevard heeft een foto in handen waarop onze verliefde dartsheld voor het eerst poseert met Julia Evans, zijn nieuwe vlam.

In een filmpje voor de Eiffeltoren bedankt Van Barneveld zijn Barney Army voor de steun. 'Ik heb echt een enorm leuke tijd hier in Parijs. Bedankt voor jullie steun afgelopen week. Dikke kus allemaal. Hartelijke groeten uit Parijs.'