Barney showt vette nieuwe kledinglijn van de FEBO (video)

22 november 2018

FEBO

Raymond van Barneveld kondigde afgelopen week aan dat hij na het WK 2020 stopt met darten. 'Barney' lijkt zijn pijlen ondertussen vast te richten op andere manieren om geld te verdienen. Reclame maken, bijvoorbeeld. Voor de FEBO, bijvoorbeeld...
En als je je dan in een FEBO-kostuum inclusief FEBO-muts moet hijsen, why not!? De snackgigant heeft tegenwoordig een heuse kledinglijn, met Barney als topmodel. Eerder was hij al het uithangbord van de nieuwe Stoney. Wie moet de kleding kopen?

Barney vertelt over zijn eigen kleding: “Winter of niet, winnen kan altijd. Daar is FEBO's haute friture het bewijs van. Ik ben daarom vereerd dat ik als hulpsint het goede woord (of de goede kleding) mag verspreiden.” De kleding is vanaf donderdag 22 november 12.00 uur te koop via de webshop van FEBO.

Radiatorfolie
Het is zeker niet de eerste keer dat Van Barneveld meewerkt aan een opvallende reclamecampagne (en geef hem eens ongelijk). Tijdens het WK van 2016 legde de Hagenees heel de radiatorfolie-site van TONZON plat met deze heerlijke tweet: