‘Barney’ heeft vertrouwen in dubbele avond bij Premier League

12 april 2018

Lawrence Lustig / PDC

De Premier League of Darts gaat donderdagavond verder met 8 darters. Het doek viel vorige week voor Mensur Suljovic en Gerwyn Price. Raymond van Barneveld is er nog steeds bij en droomt stiekem van een plekje bij de play offs. Hij begint in Sheffield met een dubbel programma.


"Iedereen heeft nog een kans om de play offs te halen", citeert dartsnieuws de Nederlander. "Het is een frisse start en ik moet mijn tegenstanders verslaan om ze te voorbij te gaan. Ik geloof dat ik nog steeds goed genoeg ben om dat te realiseren."

Dubbel programma
In The FlyDSA Arena in Sheffield neemt Barney het eerst op tegen Daryl Gurney, om in de laatste pot te gooien tegen Peter Wright. De Nederlander is lovend over beide darters. "Daryl is in de competitie gegroeid, hij speelt goed op dit moment", erkent hij.

"Het wordt lastig om van hem te winnen en daarna speel ik tegen Peter. Hij is niet voor niets de nummer 2 van de wereld, Peter is een geweldige darter. We hebben allemaal kunnen zien dat hij wisselvallig presteert in de Premier League, maar hij is een fantastische speler. Vergeet niet dat hij als enige van Michael van Gerwen heeft gewonnen in de competitie."

Bekijk hieronder de stand