BDO-wereldkampioen Durrant is weer van de partij bij Grand Slam of Darts

10 oktober 2018

Lawrence Lustig / PDC

Glen Durrant mag namens de BDO weer meedoen aan de Grand Slam of Darts! Hij hoort bij de 8 BDO-spelers die in november mee gooien op dit toernooi. In de Grand Slam of Darts nemen de beste spelers van de 2 bonden, de PDC en de BDO, het tegen elkaar op in Wolverhampton.


Durrant, die de wereldtitel van de BDO op zak heeft, komt al voor de 3e keer op rij naar dit toernooi. Vorig jaar haalde hij zelfs de kwartfinale, schrijft www.pdc.tv.

Overige BDO-spelers
De wereldkampioen is natuurlijk niet de enige van de BDO die mee mag gooien. Scott Michell is ook weer van de partij. Het voor voor hem al zijn 4e deelname. Ook Mark McGeeney, 2e bij het WK van de BDO doet mee.

De laatste tickets voor deelname vanuit de BDO zijn voor Adam Smith-Neale, Jim Williams, Gary Robson en Michael Unterbuchner.

Nederlander
Dat in de PDC Nederlanders rondlopen die heerlijk kunnen darten, weten we inmiddels wel. Wesley Harms gooit zijn pijlen in de BDO en mag ook weer meedoen. De laatste 3 jaar ontbrak hij op de Grand Slam of Darts, ondanks dat hij al 4 keer eerder meespeelde.

Money!
En waar wordt gedart, wordt natuurlijk ook met prijzengeld gesmeten. Tussen 10 en 18 november wordt dik 500.000 euro verdeeld!