Beeldschone walk-on girls schitteren bij Premier League Darts

5 februari 2016

Twitter: @Telly_Totty

Wat is darts zonder walk-on girls? Niks. Het is een moment voor iedere man waarin ze even de aandacht kunnen verleggen naar een beeldschone dame, in plaats van een iets te zwaarlijvige man. Donderdag begon de Premier League Darts, en ook daar schitteren enkele pareltjes langs de zijde van de darters.

Allereerst is daar Daniella Allfree, het lingeriemodel, die eigenlijk te zien is bij alle darts evenementen en ook bij het afgelopen WK. Naast haar staat meestal de eveneens mooie Charlotte Wood. De in Leicester geboren Wood schittert sinds 2013 op verschillende darts podia.

https://www.instagram.com/p/5ZbBcUTQaw/?tagged=daniellaallfree

Ook Hazel O'Sullivan is wekelijks te bewonderen in de verschillende arena's die de darters langsgaan. O'Sullivan, onder meer bekend vanwege de bekende serie Big Brother, is een Iers model. Ze date momenteel met Newcastle United-speler Andros Townsend.

https://www.instagram.com/p/1qRxgzv4Lu/?taken-by=itshazelosullivan

https://www.instagram.com/p/zLEWyUP4EJ/?taken-by=itshazelosullivan

Verder kunnen darts-toeschouwers genieten van Jess Impiazzi. In Engeland is ze een bekende van tv. Ze speelde onder andere in The Only Way Is Essex en First Dates. Daarnaast valt Impiazzi te bewonderen in het programma Ex On The Beach van MTV.

https://www.instagram.com/p/BBBGn5vKwGG/?taken-by=jess_impiazzi

https://www.instagram.com/p/_4YniuqwF8/?taken-by=jess_impiazzi

Naast alle pareltjes hierboven staan ook Sammi Marsh-Wade, jawel de echtgenote van James Wade, Maria Rose en Ali Drew geregeld op het podium.