Bobbi Eden gaat pijltjes gooien bij afscheid Raymond van Barneveld

25 januari 2020

We wisten al dat Bobbi Eden te gast zou zijn bij het grootse afscheid van Raymond van Barneveld in de ZiggoDome, maar nu weten we ook in wat voor hoedanigheid Bobbi de te zien is. De ex-pornoster is namelijk 1 van de deelnemers van het evenement.


Velen dachten dat zij als walk-on girl Barney zou begeleiden naar het podium (kan nog steeds), maar ze gaat meer doen dan dat. De 'Queen of Hearts' ,zoals ze zichzelf gekscherend noemt, is 1 van de speciale gasten die voor het publiek een pijltje gaat gooien, zo laat ze weten aan RTL Boulevard.

Kan Bobbi darten?
"Ik heb vroeger, in een heel ver verleden, gedart thuis. Maar ik denk dat ik nu al 20 jaar geen pijl heb aangeraakt", zegt Bobbi tegen razende reporter Fatima Moreira de Melo. Dat betekent alleen niet dat ze zomaar wat gaat gooien, want ze gaat nu volop op haar stille hand oefenen. "Ik ga niet lukraak gooien, dus ik heb nog een paar dagen om een beetje te oefenen.

Andere gasten
Bobbi Eden is niet de enige speciale gast voor dit afscheid. Ook Rafael van der Vaart en Robin van Persie zullen aanwezig zijn. 8 februari vindt het evenement plaats.