Chisnall straft kapot gegooide beurten van Lewis keihard af

20 april 2017

Lawrence Lustig/PDC

Dave Chisnall heeft in Belfast voor een verrassing gezorgd door ruim van Adrian Lewis te winnen. In de eerste wedstrijd van speelronde 12 werd het liefst 7-3 voor Chizzy. Opvallend waren de 2 beurten die Lewis kapot gooide.


Chisnall vloog uit de startblokken en stond binnen no-time met 3-0 voor. Met een gemiddelde van 116 liet de Engelsman vanaf de allereerste pijl zien niet te willen verliezen. Lewis kwam traag op gang en haakte vanaf 4-2 af.

Kapot gegooid
Lewis gooide in leg 4 zijn restantscore van 99 kapot. Toen was het nog niet cruciaal, want hij pakte de leg (3-1) alsnog. Maar later ging het nog een keer fout. In leg 8 viel zijn pijl die bedoeld was voor dubbel-1 in de 20. Daardoor ging zijn beurt voorbij en maakte Chisnall de 6-2. Daarmee was het verzet van Lewis gebroken.

Volg de Premier League of Darts in Belfast donderdagavond live via ons liveblog. Straks onder anderen Michael van Gerwen tegen Raymond van Barneveld!

Wil jij het belangrijkste DARTNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met DARTS AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht