Danny Noppert wil voorval met Michael van Gerwen later uitpraten: ‘Focus me op de GP’

7 oktober 2021

Danny Noppert is een blij man! De darter staat in de kwartfinale van de World Grand Prix na een fraaie 2e ronde-overwinning op Vincent van der Voort. Daags na zijn akkefietje met Michael van Gerwen is de storm eindelijk gaan liggen en focust hij zich volop op het toernooi.


Lees ook: 'Op deze zender kijk je donderdag 7 oktober naar de World Grand Prix Darts'

In de kwartfinale staat Noppert tegen de Brit Ian White. "Ik zit in de beste vorm van mijn loopbaan. Ik heb dan ook bijzonder veel vertrouwen in een eventuele toernooiwinst", sprak Noppert vol zelfvertrouwen. Het ging lekker tegen Van der Voort, gaf hij toe.

Topper Noppert
"In de 1e set was ik nog wat nerveus, maar daarna kon ik ontspannen spelen. Winnen was zodanig belangrijk, omdat ik zo de winst op Van Gerwen kon bevestigen." Ook kwam hij nog even terug op het voorval tussen beide heren. Noppert sprak Van Gerwen aan omdat die laatste gestampt zou hebben op het podium.

"Ik vond dat ik er wat van moest zeggen", zei Noppert erover. Met Van Gerwen had hij na hun pot nog niet gesproken. "Dat komt nog wel. Ik focus me eerst op dit toernooi. Na afloop zal ik hem contacten om het een en ander bij te leggen."