Darter Jamie Lewis kapt met Twitter na gezeik: ‘Mensen zijn vreselijke wezens’

11 april 2021

Darters Jamie Lewis en Wayne Mardle zijn helemaal klaar met Twitter. Beide heren doen hun sociale media in de ban vanwege alle vervelende berichten die zij ontvangen.


Voormalig WK-finalist Lewis kreeg de voorbije week veel nare berichten toegestuurd. Hij deed mee aan een dartscompetitie, speelde niet best en kreeg van gokkers verwensingen te horen over mogelijke matchfixing. Los van deze beschuldigingen kreeg hij van alles naar zijn hoofd.

Idioten
"Dit soort dingen doet je denken aan hoe slecht onze soort echt is. Ik zou echt nooit opzettelijk een wedstrijd verliezen. De mens is de ergste dierensoort die er is. Om mijn mentale gezondheid te beschermen neem ik afscheid van Twitter", schreef hij.

Naast Lewis kreeg ook Mardle veel kutberichten in zijn inbox. De Engelse analist besloot daarom om Twitter alleen nog voor zijn werk te hanteren. "De verachting en afkeer die de anderen en ik via sociale media ontvangen, is niet te accepteren. Social media is in de toekomst alleen nog voor mijn werk, want voor nu hebben de imbecielen gewonnen."