Dekker moet aan de bak in 3e avond Unibet Home Tour

19 april 2020

Lawrence Lustig / PDC

Jan Dekker mag zondagavond aan de slag in de United Home Tour van de PDC. Dekker moet het opnemen tegen Dave Chisnall, Scott Waites en Jonathan Worsley. Alle spelers nemen het zondagavond tegen elkaar op en de nummer 1 van dit onderlinge toernooitje gaat door naar de 2e ronde.


Het speelschema van de zondagavond ziet er als volgt uit:

Dave Chisnall - Scott Waites
Jan Dekker - Jonathan Worsley
Scott Waites - Jonathan Worsley
Dave Chisnall - Jan Dekker
Jan Dekker - Scott Waites
Jonathan Worsley - Dave Chisnall

Hoe werkt de Home Tour?
In de Home Tour wordt er 32 avonden gegooid! Iedere avond komen 4 spelers in actie voor de groepsfase. Alle nummers 1 mogen door naar de volgende ronde om het daar tegen elkaar op te nemen. In de groepsfase wordt er gespeeld in een best of 9 legs.

Dekker heeft inmiddels een nieuw setje darts geprobeerd, vertelde hij aan RTL 7 Darts. Al liep dat nog niet helemaal zoals hij gehoopt had. "Het is voor mij moeilijk om de goede set te vinden."

"Ik heb de afgelopen weken minder tijd in darts gestopt, maar dit is voor mij wel fijn om op te kunnen focussen", zei Dekker over zijn loting in de Home Tour. Hij heeft er in ieder geval wel zin in, en voor de dartsfans is het ook wel lekker weer eens wat live darten te kunnen zien.