🎥 | Dubbelkoning Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert naar laatste 16 bij Euro Tour 2

25 maart 2023

Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert hebben zich in Leverkusen als eerste 2 Nederlanders geplaatst voor de laatste 16 bij de Interwetten European Darts Open. Van Duijvenbode was 100 procent op zijn dubbels tegen Ted Evetts en won met 6-3. Noppert versloeg Premier League-speler Chris Dobey heel knap met 6-2.


Van Duijvenbode kwam tegen Evetts snel met 3-1 voor, maar zag de Engelsman zich terugvechten tot 3-3. Daarna won Van Duijvenbode de laatste 3 legs. De Nederlander gooide alle 6 zijn kansen op de dubbel en eindigde met een gemiddelde van net boven de 104.

Ook Noppert ijzersterk
Danny Noppert had een zware loting en moest het opnemen tegen Chris Dobey. The Freeze speelde echter heel sterk en Dobey, eerder dit jaar winnaar van The Masters, speelde een slechte wedstrijd met een gemiddelde van maar 80 punten per beurt. Nopppert won daardoor heel simpel met 6-2.

Artikel gaat verder onder deze tweet
Clash tussen Van Gerwen en Van Barneveld
Er komt sowieso nog 1 Nederland bij de laatste 16, want vanavond staat de kraker tussen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld op het programma. Van Gerwen is als 2e geplaatst en was automatisch geplaatst voor de 2e ronde. Van Barneveld won gisteren in de 1e ronde met 6-3 van de Tsjech Filip Sebesta met 6-3.