Durrant wordt gek van zijn walk-onsong: ‘Heb Lewis 5000 pond geboden voor die van hem’

16 juli 2019

PDC

Glen Durrant kan zichzelf sinds dit jaar PDC-darter noemen. Na 3 wereldkampioenschappen bij de BDO maakte hij dit jaar de overstap naar de hoger geklasseerde bond. Bij de PDC liep hij wel tegen een probleem aan: Adrian Lewis gebruikt zijn walk-onsong! Daarom moet Durrant het dit jaar met een ander liedje doen, wat hij helemaal niet leuk vindt...


'Roll With It' van Oasis is het liedje dat Durrant dit jaar gebruikt. Maar de darter geeft toe dat hij dat liedje niks vindt. Het doet hem denken aan Manchester, terwijl Durrant fan is van de voetbalclub Middlesbrough. 'Reach Up (Papa's Got A Brand New Pigbag)' van de Perfecto Allstarz is het liedje dat Durrant graag wil gebruiken, gezien dat nummer ook wordt gedraaid in het stadion van Middlesbrough.

Durrant vs. Lewis!
Deze week staat Durrant in de Players Championship tegenover Lewis. Pijnlijk voor Durrant, gezien Lewis gewoon 'Reach Up' zal laten draaien bij zijn walk-on. Durrant probeert er nog wel een stokje voor te steken: "Ik heb Lewis 5000 pond geboden voor dat nummer. Hij keek me aan alsof ik een grapje maakte, maar ik kan gewoon niet aan een ander nummer wennen."