🎥 | Harms uitgeschakeld op GS of Darts, Lennon en Thornton winnen hun potjes

12 november 2019

Lawrence Lustig/PDC

Michael van Gerwen maakte dinsdagavond veel indruk op de Grand Slam of Darts. De Nederlander won met 5-2 van Ross Smith, maar natuurlijk was dit niet de enige partij van de avond. Wesley Harms verloor helaas van Ian White, terwijl Steve Lennon van James Wade won en Robert Thornton te sterk was voor Mikuru Suzuki.


Ian White - Wesley Harms (5-4)
White kwam snel op een 3-0 voorsprong, maar zag Harms terugkomen tot 3-3. Daarna ging het 2 legs met de darts mee en zou de 9e leg dus beslissend zijn. Deze werd door White op zijn naam geschreven.

James Wade - Steve Lennon (4-5)
Ook hier stond het snel 3-0. Wade brak zijn tegenstander 2 keer en zat in een zetel naar de winst. MAAR! Lennon deed datzelfde en zo stond het weer gelijk (3-3). Daarna ging het weer met de darts mee, waardoor ook hier de 9e leg uitslag moest geven. Lennon was het die 'm pakte.

Robert Thornton - Mikuru Suzuki (5-3)
In deze pot ging alles lang met de darts mee. Het publiek was duidelijk op de hand van Suzuki en hoopte dat de Japanse zou winnen, iets waardoor Thornton niet meer zo chill op het podium stond. Bij een 4-3 stand werd de Schot flink uitgejouwd, maar toch slaagde hij erin om zijn opponente eindelijk te breken en zo met de zege van het podium te stappen.