🎥 | Huh!? Oekraïense ‘modellen’ darten 12 uur per dag op een amper bekeken stream

8 mei 2022

Oorlog of niet, darten is belangrijk. Of nou ja, dat zullen de mensen achter deze wel heel bijzonder dartsstream hebben gedacht. Al maandenlang worden er vrijwel iedere dag pijltjes gegooid door Oekraïense dames in de zogenaamde 'Professional Darts League'.


Op de YouTube-streams, die meestal bijna 12 uur lang duren, wordt er wel op een heel bijzondere manier gedart. In plaats van snel 3 pijltjes naar het bord te gooien, wordt er na iedere pijl bijna 30 seconden gewacht voordat de volgende gegooid wordt. Zo duurt het wel heel lang, hè!

Opvallend professioneel
De streams worden opvallend professioneel 'uitgezonden' op een YouTube-kanaal met amper 90 abonnees en vrijwel geen kijkers. Ook wordt er gebruik gemaakt van een mooi splitscreen, zoals je dat bij het echte darten ook kan zien op tv. De streams blijken georganiseerd te zijn door de United Professional Sports League (internationale naam, maar afkomstig uit Oekraïne) en zijn gericht op gokkers.

Waarom wachten ze zo lang met gooien joh?
Op de een of andere manier kan je dus gokken op Oekraïense dartstalenten (al werd het ons niet helemaal duidelijk waar dan). De Oekraïnse dartsters gooien de pijlen willekeurig (of zal er een stiekeme Fallon Sherrock bij zitten die de boel saboteert?), waarna een gokker op een specifiek vakje of kleur kan gokken. Net roulette dus!

Neem vooral zelf een kijkje!