Dit is het programma van week 5 in de Premier League Darts (poll)

5 maart 2020

BSR

De Premier League Darts gaat donderdagavond verder met de 5e speelronde. In Exeter speelt Michael van Gerwen, koploper én nummer 1 van de wereld, tegen Michael Smith, de man die vorige week nog een 9-darter produceerde.


Check hier een overzicht van de wedstrijden, die vanaf 19.30 uur allemaal live te zien zijn op RTL7!

Rob Cross - Daryl Gurney
Oud-wereldkampioen Cross, 7e in de stand, speelt tegen hekkensluiter Gurney. Een wedstrijd tussen 2 laagvliegers dus, maar ook een wedstrijd waar 1 van de 2 de weg omhoog kan inslaan. Gurney won nog geen enkele wedstrijd deze Premier League, terwijl Cross zijn laatste 2 partijen verloor.

Wie wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Gerwyn Price - Glen Durrant
Beide mannen hebben 5 punten na 4 duels en staan zo 3e (Price) en 4e (Durrant) op de ranglijst. Vooral Durrant valt in positieve zin op, want de Engelsman heeft zijn overstap van de BDO naar de PDC uitstekend verteerd en presteert zelfs op het hoogste niveau in de Premier League. Wie pakt de 2 punten en doet -misschien wel- een greep naar de koppositie?

Wie wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Nathan Aspinall - Peter Wright
Een prachtige partij tussen de opkomende, jonge man Aspinall en de excentrieke wereldkampioen Wright. Wright heeft na 4 duels pas 3 punten en staat daarmee 8e en voorlaatste. Aspinall doet het uitstekend bij zijn debuut in de Premier League en heeft net als koploper Van Gerwen 6 punten. Wie pakt de winst in Exeter?

Wie wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Gary Anderson - Luke Humphries
Humphries is wereldkampioen bij de jeugd én hij bereikte de kwartfinale bij het afgelopen 'grote' WK. Hij is deze week de challenger in de Premier League, 1 van de spelers die 1 week mee mag doen om een 'vaste' speler in de problemen te brengen. Humphries neemt het op tegen 2-voudig wereldkampioen Gary Anderson, goed voor 5 punten na 4 wedstrijden. Verslikt de ervaren Anderson zich in de pas 25-jarige Humphries?

Wie wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Michael Smith - Michael van Gerwen
De kraker van de avond in Exeter is de laatste partij, tussen de 2 Michael's in de Premier League Darts. Michael Smith tegen Michael van Gerwen, ook nog 2 snelle darters tegen elkaar. En Smith gooide vorige week een perfecte leg, waardoor hij met vertrouwen zal beginnen aan de partij tegen de Nederlandse nummer 1 van de wereld. Kan Van Gerwen zijn koppositie behouden?

Wie wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...