Wat is het Sportmoment van de week? (poll)

9 januari 2017

Beeldbewerking Sportnieuws.nl

Zelfs in de winterstop van het voetbal, is er nog genoeg moois gebeurd in de rest van de sportwereld. Dus leggen wij jou wederom een duivels dilemma voor: wat is het sportmoment van afgelopen week? Ga jij bijvoorbeeld voor Dakar-baas Gerard de Rooy, of liever voor de koning en koningin van het ijs in Thialf? Je kunt weer kiezen uit 6 mogelijkheden, dus laat je stem achter in de poll!


- Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat Michael van Gerwen wereldkampioen werd in Ally Pally. Toch is dat pas afgelopen maandag gebeurd! Natuurlijk staat zijn fantastische prestatie bij onze nominaties!

- Meteen na het WK Darts doken we in de Dakar Rally. Ook een spectaculair evenement. Onze eigen landgenoot Gerard de Rooy is de kroonprins van de eerste week. 2 keer een etappezege en leider in het klassement! Goed bezig in Zuid-Amerika!

- Stokoud was het record qua meeste aantal goals voor Manchester United ooit. Sir Bobby Charlton moest liefst 44 jaar wachten, voordat Wayne Rooney afgelopen vrijdag zijn record evenaarde! 249 goals voor ManUtd!

- We noemden ze al: de koning en koningin van Thialf, Sven Kramer en Ireen Wüst. Allebei waren ze oppermachtig in Heerenveen tijdens het EK Allround. Hun zoveelste titel, zou je zeggen, maar elke titel is er 1. Het blijft fantastisch!

- We konden niet om de historische prestatie van Kai Verbij heen. De allereerste editie van het EK Sprint was een prooi voor de Nederlander! Heerlijk, en hij is nog maar 22 jaar oud.

- We zetten even onze hoed af en maken een diepe buiging voor Marianne Vos. Op haar 29e bewijst de Brabantse wielrenster nóg steeds bij de besten van Nederland (en de wereld?!) te horen. Ze werd Nederlands kampioen bij het veldrijden, dus ook in de modder is ze het nog niet verleerd!

Mijn sportmoment van de week is:

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...