Dit is waarom Van Gerwen eigenlijk wel lol had na zijn 7-7 tegen Price

5 april 2019

Michael Cooper/PDC

Gerwyn Price was er ziek van dat hij de wedstrijd tegen Michael van Gerwen nog weggaf. In Belfast in de Premier League of Darts stond de Welshman 5-1 voor en kreeg hij 2 pijlen op tops om de wedstrijd te winnen, maar werd het 7-7. Na afloop lachte Van Gerwen eigenlijk alleen maar.


Hij maakte een dolletje en lachte Price nog net niet in z'n gezicht uit. Van Gerwen kan weleens arrogant overkomen, maar in het geval van Price mag hij dat wel een klein beetje zijn. In 16 wedstrijden is het The Iceman nog nooit gelukt om van Van Gerwen te winnen.

MVG nog altijd ongeslagen
Donderdag in Noord-Ierland leek Price weer eens dicht bij zijn eerste tegen MVG, maar gaf hij het weer weg. De Nederlander kon er wel om lachen, nu hij nog altijd ongeslagen is tegen Price. Vandaar dat je Van Gerwen zag lachen en 'genieten' van het 7-7 gelijkspel.
Price gaf voor hun eerste wedstrijd deze Premier League aan het gevoel te hebben dat hij voor het eerst kans had om Van Gerwen te verslaan. Toen werd het 7-2 voor de Nederlander. Voorafgaand aan deze partij zei Price weer dat Van Gerwen altijd in zijn hoofd zit als hij tegen hem moet spelen. Dat bleek maar weer... Volgende keer beter?