Klaasen wil operatie: ‘Ga kapot van de pijn’

17 maart 2017

Pro Shots

Jelle Klaasen heeft het gehad met z'n polsblessure. Onze landgenoot heeft al een operatie op de agenda staan, maar die is pas over ruim twee maanden. 'Dat ga ik vervroegen. Eigenlijk wil ik zo snel mogelijk onder het mes', citeert Dartinfo.


Klaasen ging in Ahoy onderuit tegen James Wade. Een lading tape en een paar spuiten met pijnstillers deden hun werk niet. 'Het voelde vanaf het begin al niet goed. Ik denk dat ik een paar toernooien oversla en de operatie opnieuw plan', zei Klaasen na de wedstrijd tegen Wade.

2 weken 'out'
'Het is vooral heel frustrerend omdat ik weet dat het veel beter kan', zegt Klaasen. 'Mijn vorm is er, maar bij iedere worp is er pijn.' Over 2 weken is het toernooi afgelopen, dan kan Klaasen onder het mes. 'Ik ben er dan 2 weken uit en ben dan ruim op tijd klaar voor de World Matchplay in juli.' Wel mist Klaasen een aantal toernooien op de Pro Tour en European Tour.

Wil jij het belangrijkste DARTNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met DARTS AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht