Klassieker Taylor vs Barney komt eraan, maar wanneer dan?

20 maart 2020

Larence Lustig/PDC

De klassieker tussen Raymond van Barneveld en Phil Taylor staat binnenkort op het programma. De eeuwige rivalen gaan een pot tegen elkaar darten om de fans tijdens de coronacrisis te vermaken. Dat gaat gebeuren op grote afstand van elkaar, want ze gaan beiden thuis hun pijlen gooien. Maar wanneer dan?


Volgens het Algemeen Dagblad is het nog maar de vraag of de afgesproken datum van volgende week woensdag 25 maart wel haalbaar is. Maar er wordt alles aan gedaan om hoe dan ook voor 29 maart de wedstrijd te hebben afgewerkt.

Elektronische dartborden
Beide heren gaan hun pijlen in een elektrisch bord gooien. Dan hoeft er geen caller aan te pas te komen en kan het publiek ook gewoon snel zien wat er gebeurt. Als het goed is zitten er ook camera's in de borden, waardoor de wedstrijd live op sociale media kan worden gestreamd.

Oefenen
The Power heeft trouwens wel nog gezegd dat hij in Stoke-on-Trent eerst wil trainen op het nieuwe elektronische bord van dartsfabrikant en sponsor Target. Dat zet de boel toch wel een beetje op scherp.