Michael van Gerwen is klaar voor Bunting

8 april 2015

Michael van Gerwen is klaar voor Bunting

SHEFFIELD - Nadat Kim Huybrechts en Peter Wright vorige week zijn afgevallen, gaat de Premier League Darts donderdag met acht spelers verder in Sheffield.

Het volgende doel voor de darters is om de beste vier te bereiken, die uiteindelijk om de hoofdprijs gaan strijden in deze competitie met totaal ruim 800.000 euro aan prijzengeld.

Michael van Gerwen, die afgelopen weekeinde de German Darts Masters op zijn naam schreef, begint uiteraard vol zelfvertrouwen aan het tweede deel van de Premier League. In Sheffield staat hij tegenover Stephen Bunting. "Ik ben in deze competitie nog ongeslagen, en dat wil ik graag zo houden", aldus de Gemondenaar. "De druk is er bij Stephen vanaf nu hij niet bij de twee afvallers hoorde, dus ik verwacht een mooie wedstrijd."

Premier League Darts, tiende speelronde, in Sheffield.
Adrian Lewis - James Wade, Gary Anderson - Dave Chisnall, Phil Taylor - Raymond van Barneveld, Stephen Bunting - Michael van Gerwen, Dave Chisnall - James Wade.

Stand: 1. Van Gerwen 9-16, 2. Chisnall 9-13, 3. Anderson 9-13, 4. Wade 9-9, 5. Taylor 9-9, 6. Bunting 9-7, 7. Lewis 9-7, 8. Van Barneveld 9-6.