Michael van Gerwen loopt blauwtje

13 april 2015

ANP

Michael van Gerwen lijkt het niet zo nauw te nemen met de huwelijkse voorwaarden. Volgens The Sun heeft hij geprobeerd een vrouwelijke fan het bed in te praten.

Volgens het Britse tabloid heeft de Brabantse darter geprobeerd ene Tracy in bed te krijgen. De twee zouden elkaar een maand geleden hebben ontmoet in Bradford. Van Gerwen kreeg daar het telefoonnummer van de vrouw en ging niet lang daarna over op het sturen van seksueel getinte sms'jes.

"Hij was nerveus"
De topsporter probeerde met haar af te spreken en boekte zelfs speciaal al een hotelkamer. "We hebben een kamer nodig en je weet wat daar gaat gebeuren," zou Van Gerwen hebben gestuurd. Hij probeerde de 'date' wel geheim te houden: "Je moet beloven dat je hier met niemand over praat."

Pas later gaf van Gerwen toe getrouwd te zijn. Toch sprak Tracy met hem af, om te kijken of hij het wel echt zou zijn. Ze ging naar het afgesproken hotel en stond, naar eigen zeggen, vervolgens oog in oog met de Nederlander. "Hij was nerveus. Ik vroeg hem of ik in de bar moest wachten en hij knikte. Hij ging douchen en gaf me de sleutel van de kamer," vertelt ze aan The Sun.

Toen 'Mighty Mike' iets later sms'te dat hij klaar was en ze naar boven kon komen, besloot Tracy weg te gaan. "Michael van Gerwen is een schande. Iedereen moet weten wat voor man hij echt is. Het is een vuile rat."

"Michael wil benadrukken dat hij gelukkig getrouwd is"
De manager van Van Gerwen bevestigt nog ontkent het verhaal. "Michael wil benadrukken dat hij gelukkig getrouwd is en dat hij volledig toegewijd is aan zijn vrouw. Zijn belangrijkste focus is zijn familie en zijn carrière."

Michael van Gerwen is op 1 augustus 2014 in het huwelijksbootje gestapt met Daphne Govers.