MvG WINT de jackpot tijdens eerste editie US Darts Masters

16 juli 2017

Pro Shots

Michael van Gerwen heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Las Vegas de allereerste editie van de US Darts Masters gewonnen. Terwijl jullie waarschijnlijk óf ergens flink aan het feesten waren óf al lekker lagen te pitten, speelde MvG de finale in Las Vegas tegen Daryl Gurney (8-6). En dat leverde hem flinke prijzen op!


Niet alleen mocht onze Kale Sloopkogel 45.000 dollar bijschrijven (bijna 40.ooo euro). Nee, als-ie wil kan hij nog een vette roadtrip gaan maken in de VS in deze gloednieuwe sportwagen!

Hard werken
Maar, Van Gerwen kreeg de prijzen niet vanzelf. Hij moest er hard voor werken. Hij begon lekker aan de finale en kwam op een 2-0 voorsprong. Gurney, die zijn eerste finale op televisie smeet, werd toen wakker en pakte 3 legs op rij: 2-3.

Van Gerwen kwam nog wel terug tot 3-3, maar de Noord-Ier liet er geen gras over groeien en denderde door naar een 5-3 voorsprong. Maar toen vond Van Gerwen het mooi geweest en greep hij in. Hij brak Gurney 2 keer en draaide zo de stand om tot 7-5. Met deze finish bepaalde hij uiteindelijk de eindstand op 8-6.


reacties
ReageerReageer op dit bericht