Peter Wright toont topvorm, titelverdediger Anderson in de problemen na twee keer verliezen

19 oktober 2019

Lawrence Lustig / PDC

In de avondsessie van de Champions League of Darts mochten de spelers naar de oche komen voor hun 2de groepswedstrijd. Dit zijn de uitslagen van de eerste 3 wedstrijden van de avond.


Daryl Gurney maakte zijn verlies van zaterdagmiddag weer helemaal goed. Tegen Rob Cross begon Superchin sterk en liep hij uit tot 7-1. Daarna ging de wedstrijd wat meer gelijk op en pakte ook de Voltage weer wat legs. De spanning kwam zelfs weer even terug in de wedstrijd toen Cross tot 8-6 terugkwam. Maar zover liet Gurney het niet komen. Hij maakte de pot af met 10-6 en brengt zo Rob Cross, die nu 2 wedstrijden verloren heeft, in serieus gevaar.

Peter Wright geeft showtje weg
Gerwyn Price stond zelf helemaal niet slecht te gooien, maar Peter Wright was zaterdagavond gewoon even een maatje te groot. Snakebite noteerde meerdere finishes van 100+ en eindigde de partij op een gemiddelde van 102.8! Zo werd het 10-8 voor Wright en moet Price zondag tegen Gurney om zijn plek vechten.

Tekst loopt door onder de video.

Wade brengt Anderson in de problemen
Gary Anderson en James Wade hebben het publiek waar voor hun geld gegeven. De darters hadden alle 19 legs nodig om te beslissen wie de beste van de 2 was. Wade eindigde de partij in stijl door de beslissende pijl de bullseye in te knallen voor de winnende 9-10. Gary Anderson, de winnaar van 2018, moet rekening houden met een vroege uitschakeling in 2019.