Premier League of Darts: dit zijn alle uitslagen van speelronde 11

11 april 2019

PDC

Rob Cross, de wereldkampioen van vorig jaar, blijft na avond 11 de koploper in de Premier League Darts met 17 punten. Van Gerwen volgt na zijn overwinning met 16 punten. Volgende week staan Cross en Van Gerwen tegenover elkaar in de Motorpoint Arena in Cardiff, de hoofdstad van Wales. Dit zijn alle uitslagen van de dartsavond in Liverpool.


Michael van Gerwen - Michael Smith 8-3
Van Gerwen gooide vanaf het begin het gas volledig open. Hij kwam op een 6-1 voorsprong. Daarna deed Smith nog even iets terug in de buurt van zijn geboortestad, maar Van Gerwen had uiteindelijk het laatste woord. 

PDC Darts on Twitter

Michael Smith doesn't know where to turn... He's averaging 107, but costly misses on the doubles and he's 6-1 down! No room for error against MvG! #Unibet180 https://t.co/QHxdPRyY7q

PDC Darts on Twitter

WINNER! What a performance from Michael van Gerwen! The World Champ averages 109.11 to defeat Michael Smith 8-3.

Rob Cross - Peter Wright 8-5
De Engelsman Rob Cross begon de avond met een 8-5 zege op Peter Wright, die vanavond speelde met een rode hanenkam. De wereldkampioen van 2018 gooide gemiddeld 102.03, tegenover een gemiddelde van 100.28 voor de Schot. 

PDC Darts on Twitter

OH MY! Rob Cross is looking in fine form here as he lands his second ton plus checkout of the match to lead 6-2. #Unibet180 https://t.co/eKgNfkpVjA

Gerwyn Price - Mensur Suljovic 8-5
Gerwyn Price was in de tweede wedstrijd van de avond te sterk voor de Oostenrijker Mensur Suljovic. De gemiddeldes lagen slechts een puntje (89 om 88) uit elkaar, maar de Welshman was sterker op de finishes. 

PDC Darts on Twitter

PRICE WINS! Gerwyn Price picks up another vital two points in the Premier League... it wasn't his fluid best but he moves into the play-offs places as it stands! #Unibet180 https://t.co/LCTqHsS4Mr

Daryl Gurney - James Wade 7-7
Daryl Gurney en James Wade speelde in de derde wedstrijd van de avond in Liverpool met 7-7 gelijk. Gurney had een 5-4 voorsprong, Wade kwam met 7-6 voor, maar uiteindelijk werd het gelijk. 

PDC Darts on Twitter

DRAW! Gurney pulls out a ten-darter in the final leg to secure a well-earned point against James Wade. That means four players are now locked on 12 points!