Price en Anderson blijven lief voor elkaar, ‘The Iceman’ wint in Las Vegas

5 juli 2019

BSR Agency

Het beloofde een pikant potje te worden tussen Gerwyn Price en Gary Anderson in de kwartfinale van de US Darts Masters. Het was de eerste keer dat beide heren elkaar tegenkwamen sinds de finale van de Grand Slam of Darts in november. De wedstrijd waarin Anderson de Welshman een duw gaf op het podium.


Deze keer ging het dak er niet vanaf en kwam het niet verder dan het gebruikelijke handen schudden voor en na de wedstrijd. In een doodstille zaal in Las Vegas was de sfeer er ook niet echt naar om er vol in te gaan.

Veel missers
Toch maakten ze er nog een aardig potje van. Price begon uitstekend en brak Anderson in de eerste leg van de wedstrijd. Toch miste 'The Iceman' veel dubbels waardoor de Schot zich weer terug in de wedstrijd kon gooien. Lang ging het vervolgens gelijk op tot Price de leg afpakte van Anderson bij een 6-6 stand. Even later besliste Price de wedstrijd in zijn eigen leg.

Daarmee ligt de winnaar van vorig jaar uit het toernooi. Eerder op de avond werd de winnaar van 2017, onze eigen Michael van Gerwen, al uitgeschakeld door Michael Smith.