Raymond van Barneveld en vrouw Silvia gaan scheiden

12 maart 2019

ANP

Raymond van Barneveld en zijn vrouw Silvia zijn niet langer bij elkaar. De 2 hebben besloten om na 25 jaar een punt achter hun huwelijk te zetten.


Dat bevestigt Jaco van Bodegom, manager van Van Barneveld. "De echtscheiding is inmiddels ingezet en Raymond en Silvia willen dat graag in alle rust en in onderling overleg regelen en vragen dan ook aan alle media dat te respecteren."

Heeft Barney al een nieuwe vlam?
Maandagavond kwam de Engelse roddelpers al met beelden van Barney die een andere vrouw zou kussen. Het heeft er dus veel van weg dat Van Barneveld al een nieuwe vlam heeft.

Het huwelijk tussen Van Barneveld en Silvia stond al meerdere keren onder druk. Enerzijds door het drukke reisschema dat Raymond moest volgen tijdens het darten, anderzijds hielp de overval van afgelopen zomer in het huis van Van Barneveld ook niet mee.

Siliva was alleen thuis toen er bij werd ingebroken. Die gebeurtenis had logischerwijs veel impact op haar. Ze trok om die reden een paar maanden geleden al in haar eigen appartementje, zei ze zelf.

Van Barneveld trouwde in 1995 met Silvia, samen hebben ze 2 kinderen en 2 kleinkinderen.