🎥 | Vincent van der Voort krijgt vaak ‘boze’ berichten van PDC: ‘Als ik iets vind, zeg ik het’

24 januari 2020

Darter Vincent van der Voort koos er onlangs voor om met andere pijlen te gooien, net zoals Michael van Gerwen. Het is nog wel even wennen, want Fast Vinnie zei tegen Sportnieuws.nl dat hij de succesformule nog niet heeft gevonden.


Met de Winmau-pijlen gaat hij in ieder geval niet in de Premier League of Darts in Ahoy gooien. De publiekslieveling kreeg geen uitnodiging en Van der Voort weet wel hoe dat komt. "Mijn relatie met de PDC is niet dusdanig dat ze mij snel zullen kiezen. Ik ben uitgesproken, oprecht."

LEES OOK: 🎥 | Gestopte Van Barneveld is nu Lego-bouwer en postzegelverzamelaar

Kalm aan he Vin
En dus krijgt hij brieven en emails met het gegeven dat hij rustig aan moet doen. "Als ik iets vind, zeg ik het gewoon. Ik ga mijn meningen niet bijstellen of zo." En dus gaat hij geen Premier League gooien. "Dan moet ik bij de beste 4 van de wereld eindigen. Nee joh, ik ga dan gewoon lekker voor RTL werken."

Ook gooit hij dus met nieuwe pijlen. "We hebben onderhandeld en Winmau kwam als beste eruit." De Noord-Hollander geeft toe dat ook het financiële plaatje meespeelde. "Dat ga ik niet onder stoelen of banken steken." Gelukkig heeft hij geen last meer van pijntjes. "Ik heb van alles last gehad maar dat is gelukkig nu voorbij."