Van Gerwen en Taylor sneren wat naar elkaar: ‘Hij is simpelweg te oud’

21 juni 2020

BSR Agency

Michael van Gerwen en Phil Taylor hebben in verschillende media wat sneren uitgedeeld naar elkaar. De gestopte Taylor had ergens in een interview geroepen dat hij verwacht dat Peter Wright in de komende jaren de nummer 1-positie over gaat nemen van Van Gerwen.


Op zijn beurt reageerde De Kale Sloopkogel uit Vlijmen dat hij denk dat Taylor dat soort dingen alleen maar roept om in de publiciteit te blijven. De 16-voudig wereldkampioen counterde weer door te zeggen: "Ik denk niet dat Michael mij ooit uit zijn hoofd zal krijgen. Ik denk dat hij me mist, want het is niet hetzelfde zonder mij."

En ook die opmerking kon weer op een reactie rekenen, dit keer tegenover Dartsnieuws "Als je er eerlijk naar kijkt, dan zeg ik vrijwel nooit iets over Phil Taylor en hij wel over mij. Hij moet doen wat hij zelf wil."

"Ik denk dat het hem wringt dat hij niet meer actief is. Phil kan zijn kwaliteiten niet meer laten zien omdat hij simpelweg te oud is geworden. Dat is jammer, maar zo gaat het nou eenmaal in het leven."