Wayne Mardle over Premier League Darts-contender Fallon Sherrock: ‘Pakt max 3 legs’

13 februari 2020

BSR

Wayne Mardle is niet heel enthousiast over de dartscapaciteiten van Fallon Sherrock. Zij is de contender op de 2e speelavond van de Premier League Darts 2020 en neemt het op tegen Glen Durrant.


Hawai 501 is dartsanalyst bij Sky Sports en gaf in die rol zijn preview: "De kans is groot dat Sherrock maximaal 2 of 3 legs pakt. Durrant is een wereldspeler. Ja, Fallon is dat ook, maar ze zal wellicht één van de beste potjes uit haar leven moeten spelen en de druk ligt bij haar."

WK
Op het WK darts, waar ze als 1e vrouw ooit een potje won (zelfs 2) kon Sherrock los van druk en verwachtingen spelen. Nu wordt er wel het een en ander van de ex-kapster verwacht. "Ze heeft weinig competitieve wedstrijden gespeeld. Fallon moet echt een stuk beter spelen dan ze heeft gedaan", meent Mardle.

Faal-on Sherrock
Na het WK slaagde Sherrock er niet in om op de Q School een PDC-tourkaart bij elkaar te gooien. Ze kwam niets eens in de buurt. Maar misschien houdt ze gewoon niet van anonieme vloertoernooitjes en bewaart ze haar beste vorm voor de glamourmomentjes. Zoals de Premier League Darts!