🎥 | Webster verslaat Anderson, ook Parletti, Price en Lewis stappen met zege van podium

12 november 2019

Lawrence Lustig/PDC

De laatste 4 potjes van deze Grand Slam of Darts-avond! Eerder won Michael van Gerwen al overtuigend en ook 3 andere duels waren het kijken meer dan waard.


Gerwyn Price - Dimitri van den Bergh (5-2)
Price kwam op een 4-0 voorsprong te staan. De Belg deed vervolgens 2 keer iets terug, maar kon niet meer voorkomen dat Price toch gemakkelijk won.


William O'Connor - Dave Parletti (2-5)
Bij een 1-2 voorsprong brak Parletti zijn tegenstander. De Engelsman zat zo gebakken, want kon de wedstrijd rustig met de darts mee uitgooien.

Gary Anderson - Darren Webster (4-5)
Anderson brak Webster gelijk in de 1e leg en nam direct de leiding. Maar bij 3-2 werd de Schot weer gebroken. Omdat beide heren hun legs niet meer weggaven, stapte Webster met de zege van het podium.Adrian Lewis - Jim Williams (5-3)
Een spetterend begin met 2 breaks zette meteen de toon. Toen Williams daarna zijn eigen leg hield en Lewis weer brak, leek de pot wel gespeeld. Leek, want Lewis sloeg terug en hield daarna ook zijn eigen beurt (3-3). Lewis miste echter dubbel-12 en daar maakte Williams geen gebruik van, waardoor Lewis zichzelf herpakte en de leiding nam. In de laatste leg maakte de Engelsman het af met een spetterende 113-finish.