Griezmann: 'Het ging opnieuw moeizaam'

admin • 20:04, 26-06-2016 / Laatste Update: 23:58, 05-01-2024

Antoine Griezmann hield Frankrijk  met twee doelpunten tegen Ierland (2-1) in het Europees kampioenschap voetbal. De hoofdrolspeler was blij met zijn aandeel, maar toonde zich na afloop ook kritisch. ,,We hadden moeite om in de wedstrijd te komen. Het ging moeizaam, alweer. Dat is iets waar we aan moeten werken'', aldus de aanvaller van Atlético Madrid.

Griezmann verwees naar de groepswedstrijden van Frankrijk. Zowel tegen Roemenië (2-1) als Albanië (2-0) kwam de zege pas in de slotfase tot stand, en ook tegen Ierland draaide Frankrijk pas na rust de wedstrijd om. Bij rust leidde Ierland nog met 1-0. ,,In de rust hebben we in de kleedkamer elkaar de waarheid gezegd. In de tweede helft zagen we een ander Frankrijk. We hebben veerkracht getoond en met het hart gespeeld'', zei Griezmann.

[poules_game teasertext="EK Pool - Wat denk jij?" team="france" statisticstext="De rest van Nederland voorspelt" calltoaction="Doe nu mee met de EK Pool" url="https://www.win.nl/nl/poules/voetbalreizen-com/ek-2016/landing" pool="voetbalreizen-com/ek-2016" ]