Ahoy Rotterdam maakt zich op voor grootste League of Legends competitie van Europa

13 april 2019

Het is eindelijk zover! Dit weekend worden in Ahoy Rotterdam de finales van de League of Legends European Championships gespeeld. Een weekend waarin de belangen enorm zijn en waar de fans gegarandeerd kunnen genieten.


Zaterdag 13 april spelen Origen en Fnatic (met Nederlandse coach) om een plek in de finale op zondag 14 april, tegen G2. De winnaar mag zich het beste Europese League of Legends team noemen en stoomt door naar de Mid-Season Invitational, een mini wereldkampioenschap voor de kampioenen van wereldwijde competities.
Nederlandse hoop
Het is de tweede keer dat Ahoy de finale van het prestigieuze Europese League of Legends toernooi mag organiseren. In 2016 was het G2 die Origen in de finale wist te verslaan en Fnatic werd 3e. Nu zijn dus dezelfde teams als toen van de partij. Wij als Nederlanders hopen natuurlijk dat Fnatic het dit keer beter doet!

De wedstrijden zijn vanaf 17:00 uur op zaterdag 13 en zondag 14 april LIVE te volgen.

Noord-Amerika
Voor wie geen genoeg kan krijgen van League of Legends op het hoogste niveau: zaterdag 13 april om 22:00 uur, direct na de Europese finales, spelen TSM en Team Liquid om de titel in Noord-Amerika. Het is dit weekend non-stop League of Legends actie!