‘EA slaat weer toe: nog meer officiële competities én BVB in FIFA 19’

7 juni 2018

Pro Shots

Langzaam wordt er steeds meer duidelijk over FIFA 19. De game krijgt behalve een nieuwe update qua gameplay, graphics en een update van de spelers, nog een paar toffe toevoegingen.


Eerder verklapte Evert Ten Napel al dat de Champions League en de Europa League aan de game worden toegevoegd.

Nieuwe competities
Maar volgens CalcioeFinanzia is nu duidelijk dat na de Premier League, Bundesliga en La Liga ook de Serie A en de Coppa Italia officieel in de game zitten. De Serie A werd in de vorige edities van FIFA de Calcio A genoemd. De toevoeging van de Italiaanse competitie en beker zorgt ervoor dat je nu de officiële logo's, shirts, teams en spelers kunt zien.

Borussia is back
Wat ook heel vet is, is dat BVB weer terug is in de game. De afgelopen jaren lagen de rechten van de Duitse grootmacht bij Konami die de game PES ontwikkelen. Maar de contracten zijn verlopen en ook BVB komt dus naar FIFA. Hoe vet dat je straks een potje FIFA in het Signal Iduna Park kunt spelen met de 'Gelbe Wand' achter je.

Kunnen haast niet wachten
Wij kunnen bijna niet wachten op de nieuwe FIFA. Laten we hopen dat ook al die gekke fouten uit de game zijn gehaald en dat het eerlijker is om te spelen. Tot die tijd moeten we het nog maar even met FIFA 18 stellen. Gelukkig komt 9 juni de eerste trailer van FIFA 19 uit. Wij zijn benieuwd.