Eerste updates over carrièremodus in FIFA 20: 1 op 1 gesprek met je spelers

7 augustus 2019

EA Sports

Je hebt binnen de FIFA-community een paar soorten spelers. Mensen die vooral FUT spelen, mensen die eigenlijk alleen online proberen te winnen, vrienden die onderling bepalen wie de beste is en letterlijke carrièretijgers. Een club kiezen, je favoriete spelers halen en een glansrijke carrière opbouwen. Met een club als Carl Zeiss Jena uit de 3. Bundesliga proberen de Champions League te winnen, etcetera.


EA Sports heeft de eerste updates vrijgegeven voor de nieuwe FIFA 20 Carrièremodus. Er zitten wat interessante zaken tussen. Uit hun persbericht:

- Heb direct invloed op de moraal en prestaties van je team door middel van interactieve persconferenties, het rouleren van je team, één-op-één-gesprekken en meer!
- De dynamische gebruikersmenu’s bevatten authentieke branding van de Premier League, Bundesliga, Ligue 1, LaLiga Santander, MLS en de UEFA Champions League en UEFA Europa League.
- Controleer de potentiële “overall rating” (OVR) van je speler met Dynamic Player Potential – hoe beter ze op het veld spelen, hoe hoger hun potentie groeit.
- De beste momenten in je carrière worden uitgelicht in de News Feed met nieuwe Live News Screenshots van de wedstrijden die je speelt.
- Creëer en pas jouw manager aan met meer opties om de lichaamsbouw, huidskleur, kleding, kapsel, en je kunt zelfs voor het eerst vrouwelijke managers maken!

Wil je meer weten? Check dan in de link (Engels) meer informatie!