eSporter na 2 dagen weg bij PSV omdat hij voor Ajax is

16 juli 2017

PSV
Tony Kok

We meldden het vrijdag al: Tony Kok, de nieuwe eSporter van PSV, is eigenlijk diehard Ajacied. De club uit Eindhoven heeft er effe een paar dagen naar gekeken en besloten direct in te grijpen. In een persbericht dat enorm om de hete brij heen draait, laat PSV weten het contract alweer op te zeggen.


We zullen het bericht van PSV even vertalen:

'PSV gaat het contract met eSporter Tony Kok per direct verbreken.' -> We zijn piswoest op die Tony.

'De clubleiding heeft geconstateerd dat Kok en zijn management tekort zijn geschoten in het delen van informatie over het verleden van de gamer.' -> Tony is diehard Ajacied en noemde PSV'ers 'boeren die homo zijn'.

'Het gedrag dat Kok enkele jaren geleden online heeft vertoond, staat dermate ver van de kernwaarden van PSV dat een vervolg van de samenwerking onmogelijk is.' -> We staan voor schut met die gast.

'“Vanzelfsprekend hebben we een antecedentenonderzoek gedaan”, reageert Guus Pennings manager Marketing & Media van PSV.' -> We hebben heus wel effe naar de socials van Tony gekeken hoor.

'“Om een goed beeld van iemand te krijgen - ook wat betreft online gedrag - is het echter noodzakelijk dat de andere partij volledig open kaart speelt."' -> Slik... We hebben niet goed gekeken.

'En dat is niet het geval geweest.' -> Met dank aan berichten in de media.

'Wij betreuren dat.' -> We zijn helemaal niet blij!

'"Het is een vervelende ervaring op het speelveld van E-sports, maar daarom ook direct een wijze les.”' -> We gaan onze volgende eSporter compleet uit elkaar trekken voor we hem halen.

'De ambitie van PSV op het gebied van eSports blijft onverminderd groot en daarom gaat PSV op zoek naar een vervanger van Kok.' -> We gaan zoeken naar een goede FIFA-speler die wel voor PSV is...
reacties
ReageerReageer op dit bericht