Kritiek op Call of Duty Warzone na uitrollen seizoen 3: alleen teams van 4 en solo’s

10 april 2020

Activision/Call of Duty

Voor het eerst in maanden heeft Call of Duty Warzone flinke kritiek gekregen van de fans en spelers. Wat begon als een geweldige, gratis te spelen battle royale-mode, is nu het onderwerp van kritiek. Seizoen 3 binnen Warzone werd woensdag uitgerold en een aantal aanpassingen werden niet goed ontvangen.


Warzone begon met trio's, waarin je dus met maximaal 2 vrienden in een potje speelt. Halverwege seizoen 2 kwamen daar ook solo's bij, waarbij je in je eentje kunt spelen. Maar uit het niets hebben de ontwikkelaars van het spel bij seizoen 3 de trio's er helemaal uit gehaald en vervangen door kwartetten (quads in game).

Geen duo's
Mensen waren net een paar maanden bezig met het vormen van trio's en daar strategieën mee creëren. Nu moeten spelers ineens nieuwe teammates zoeken en de tactieken aanpassen. Ook snapt niemand waarom er nog geen duo's (met z'n 2en) zijn toegevoegd. Hopelijk luistert Activision naar de kritiek en kunnen spelers binnenkort gewoon kiezen of ze alleen, met z'n 2en, met z'n 3en of met z'n 4en spelen.