🎥 | Nieuw spel voor de Formule 1-liefhebber: F1® Manager

7 maart 2022

Altijd al in de huid van Christian Horner willen kruipen, of denk jij het beter te kunnen dan Toto Wolff? Dan komt er deze zomer een nieuw spel op de markt voor jou: F1® Manager 22. Het spel zal beschikbaar zijn op meerdere platforms.


Frontier is de maker van het spel. 'Met onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling van management en simulatietitels, heeft het team van Frontier hard gewerkt op een authentieke, gedetailleerde, spannende en mooi spel te bouwen', schrijven zij in een statement.

'We willen zorgen dat de speler de spanning van de Formule 1, maar ook het verschil tussen winst en verlies kan voelen. Het runnen van een Formule 1-team, het bepalen van strategie op de lange termijn en het maken van beslissingen die je team naar de overwinning kunnen brengen. Rivaliteit, sponsordeals en reglementswijzigingen vormen een uitdagend deel van F1 Manager, maar ook de voorbereiding en uitvoering van een raceweekend spelen een hele belangrijke rol.'

Het spel wordt deze zomer verwacht en is te spelen op de PlayStation 4/5, Xbox Series X/S, Xbox One en PC. Bekijk de trailer hierboven.