🎥 | Zo ziet de nieuwe Call of Duty: Warzone-map eruit

22 april 2021

Seizoen 3 van Call of Duty: Warzone is donderdag officieel begonnen! Maandenlang ging het over niets anders dan de nieuwe map, maar gamers moeten nog eventjes geduld hebben om daar te spelen. Vanavond (donderdag) om 21u kun je pas met je maten naar de jaren '80 versie van Verdansk. Toch zijn er al enkele streamers die de nieuwe map (deels) hebben gezien.


Laten we beginnen bij het begin. Woensdagavond werd Verdansk - het 2e thuis van veel mensen afgelopen jaar tijdens de lockdowns - gebombardeerd. Dit kwam doordat de zombies de volledige map hadden overgenomen, iets wat weer te maken had met seizoen 2 van Warzone. Overigens verliep de bombardeersessie niet helemaal vlekkeloos, omdat de halve (game)wereld van dichtbij mee wilde maken wat er zou gebeuren. Daardoor raakten de servers een beetje in de war.
What's next?
Veel gamers die hoopten dat ze direct daarna in de nieuwe map konden spelen, kwamen bedrogen uit. Momenteel kan er alleen gespeeld worden op Rebirth Island (quads en duo's). Die gamemode is ook wat aangepast, daar kan nu in de nacht gespeeld worden.

Wanneer je Warzone opent, zie je links in het scherm een vlak dat aftelt richting 21u. Pas dan kan er weer in Verdansk gespeeld worden.

Foutje van Activision
Toch is het enkele gamers gelukt om al gedeeltes van de nieuwe map te zien. Activision had wat instellingen niet goed staan, waardoor je via een private match toch kon spelen. Hij deelde de resultaten via YouTube (zie video boven). Helaas is het foutje nu hersteld en moeten wij nog eventjes wachten voordat we weer Verdansk in kunnen duiken.