Neem een pilletje van Rico! Verhoeven begint eigen voedingssupplementenlijn

14 juni 2022

Getty Images
Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is naast zijn wedstrijden druk met allerlei verschillende projecten. De nieuwste is een eigen voedingssupplementenlijn, die hij samen met zijn partner High End Nutrition start. De lijn bevat 3 verschillende producten voor sporters op elk niveau: van proteïneshakes tot maaltijdvervangers en 'all day energy'-supplementen.


Verhoeven bracht vorige week een bezoek aan het lab in België waar de producten, die eind dit jaar op de markt komen, worden gemaakt. "Iets dat tot nu toe alleen in woorden en teksten bestond tijdens besprekingen werkelijkheid zien worden, is echt bijzonder", aldus Verhoeven nadat hij de producten gezien én geproefd had.

Hit it
Naast zijn voedingssupplementenlijn is Verhoeven onder andere ook een van de stuwende krachten achter 'Hit It', een evenement waarbij kickbokswedstrijden worden afgewisseld met entertainment. Dat evenement vindt op 29 oktober plaats in Ahoy Rotterdam. Verhoeven bokst daar zijn eerste wedstrijd sinds hij in oktober vorig jaar zijn wereldtitel zwaargewicht verdedigde. Hij neemt het op tegen Hesdy Gerges.