🎥 | ‘SheHulk’ Jackie Koorn haalt NY Post: ‘Ga gewoon naar de gym, ondanks je maatje’

14 januari 2023

Powerliftster Jackie Koorn is zó sterk dat de bodybuildster uit Schagen liefkozend 'SheHulk' genoemd wordt. De 1.65 meter lange gymsloper weegt 160 kilo en tilt de kilo's de lucht in alsof het niets is.


"Curvy muscle, zo noem ik het." Koorn refereerde aan een eerder artikel. Dat stuk ontplofte zo hard dat het onder meer de New York Post bereikte. Koorn kreeg meteen meer volgers op social media. "Wel je vrouwelijke vormen behouden en je spieren er meer uit laten komen."

En dus: trainen, trainen, en nog eens trainen. En dus: tillen. "Ik zie mezelf gewoon als heel nuchter en vind het - alle aandacht - wel mooi. Zeker voor mensen die ook groot zijn. Zij kunnen en moeten ook gewoon naar de sportschool kunnen gaan. Ga, ondanks je maatje. Jij kan ook gewoon gezond en fit worden, en zijn. Laat de rest maar ouwenelen."

"...& in the right corner"
Het gaat uiteindelijk om gevoel, besloot Koorn voordat zij een gave belofte deed. "Als ik het kan, kan een ander het ook. En nu met alle media-aandacht lijkt boxing influencers me ook wel leuk."