Blije Nederlanders bij de GP van Brazilië: ‘Regendans heeft gewerkt’

13 november 2016

Zijn er op deze zondag kansen voor Max Verstappen? Oh ja, zeker. Maar dan moet het wel een beetje gaan regenen, zei de Nederlandse coureur zelf. Veel commentatoren denken dat Max dan ook wat meer kans maakt om zich naar het podium te manoeuvreren.


Verstappen start vanaf P4, tussen de twee Ferrari's in. Formule 1-liefhebbers hopen dat het vanmiddag om 17.00 uur (Nederlandse tijd) gaat regenen, zodat de GP van Brazilië in Sao Paolo een spektakel wordt.

Het goede nieuws: er ís regen in Brazilië! De weersverwachting is dat het langer nat blijft. Presentator Jack Plooij kan z'n geluk niet op.

Over de kwalificatie is Max Verstappen trouwens niet ontevreden. ,,Het viel wel mee. We wisten dat de Mercedessen sneller waren. We verliezen zo veel tijd op de Mercedessen op de snelle stukken.

Ferrari-sandwich
Verstappen start tussen Sebastian Vettel en Räikkönen. Een echte Ferrari-sandwich dus. ,,Hopelijk regent het morgen een beetje. Dan zien we wel wat er gebeurt. Hopelijk heb ik een goede start en kom ik heelhuids door de bocht."

Check onze Formule 1-pagina voor video's en veel meer nieuws.