Davina Michelle zingt het Wilhelmus voor GP Zandvoort

27 februari 2020

ANP
Zandvoort

Davina Michelle heeft een mooie klus te pakken. De Nederlandse zangeres van 'Hoe Het Danst' en 'Duurt Te Lang' is de Official Song van de Nederlandse Grand Prix in Zandvoort. Ook mag ze het Wilhelmus zingen vlak voor de start van de race.


Het lied 'Beat Me', de officiële track, is komende vrijdag voor het eerst live te horen tijdens de finale van The Voice of Holland. Davina heeft het lied zelf geschreven en gezongen. Ze treedt op 2 en 3 mei op tijdens het GP-weekend.

Ze is trots
Davina: "Ik ben enorm trots dat ik een track heb mogen maken voor de GP! Beat Me gaat over hoe je met hard werken, met vallen en opstaan, het onmogelijke kan realiseren. Het ‘racen’ is hierin metaforisch gebruikt, maar het feit dat wij in ons kleine kikkerlandje, door onze schouders eronder te zetten, zo’n groot internationaal evenement kunnen organiseren, weerspiegelt de boodschap achter Beat Me!"
Davina Michelle brak 2 jaar geleden door in het programma 'Beste Zangers'. Ook won ze vorig jaar een Edison, een belangrijke Nederlandse muziekprijs.