Dit zijn de tijden van de kwalificatie en race van de GP van Groot-Brittannië op Silverstone

31 juli 2020

BSR Agency

Dit weekend staat de GP van Groot-Brittannië op het programma in de Formule 1. Na een weekend rust is het zaterdag en zondag racen geblazen op het circuit van Silverstone in Milton Keynes. Met het tijdsverschil tussen Nederland en Engeland, zou je misschien andere tijden voor de kwalificatie en de race verwachten. Maar dat is niet zo! Zie hieronder de tijden van de kwalificatie en de race.


Hoe laat is Vrije Training 3?
De zaterdag wordt zoals altijd afgetrapt met een laatste uurtje vrije training om de puntjes op de i te zetten. Van 11.55 uur tot 13.05 uur is op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select Vrije Training 3 te volgen.

Hoe laat is de kwalificatie?
De kwalificatie is zoals we de afgelopen races gewend zijn: van 15.00-16.00 uur. Nederlandse tijd dus! Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zijn vanaf 14.15 uur al live voor een voorbeschouwing. Als de kwalificatie voorbij is, is er nog een korte nabeschouwing tot 16.40 uur.

Hoe laat is de race?
Ook voor de race is er geen tijdsverschil ten opzichte van Engeland. De lampen gaan dus 'gewoon' om 15.10 uur Nederlandse tijd uit voor de race op Silverstone. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zijn tussen 14.00 uur en 17.35 uur live met een voor- en nabeschouwing.