F1-fans vinden de races die Verstappen won het mooiste dit seizoen

BSR Agency

Brian Vesseur • 19:59, 19-12-2019 / Laatste Update: 03:58, 06-01-2024

De Grand Prix van Duitsland was volgens Formule 1-fans de mooiste race van 2019. Meer dan 13.000 mensen brachten hun stem uit op de site van de F1. Die race won Max Verstappen. Toevallig of niet: Verstappen won de races die op plek 2 en 3 eindigden ook.

Op de 2e plek komt namelijk de GP van Brazilië, die natuurlijk spectaculair eindigde. Lewis Hamilton tikte Alex Albon van de baan en Pierre Gasly pakte in een Toro Rosso een podiumplek. Op de 3e plek kwamen 2 races: Italië en Oostenrijk. En op de Oostenrijkse Red Bull Ring was Verstappen ook de snelste!

GP van Duitsland

De Duitse race was heerlijk. Door de hevige regenval gleed iedereen van de baan. Uiteindelijk haalde maar 6 coureurs de finishlijn. Het is dus ook geen verrassing dat die race dit seizoen als favoriet naar voren komt.