Formule 1-fans huilen om vertrek Hülkenberg

13 augustus 2020

BSR Agency

Nico Hülkenberg mag weer terug naar zijn vrouw en hondje. De Formule 1-coureur, die de afgelopen 2 races inviel bij Racing Point voor de met corona besmette Sergio Perez, is zijn stoeltje weer kwijt. Perez is namelijk niet meer ziek en keert voor de GP van Spanje weer terug in de roze racewagen.


De Mexicaan heeft negatief getest op corona en is door de FIA vrijgegeven om vanaf vrijdag te racen in Spanje, waar zondag de 6e race van het seizoen wordt verreden. Het is jammer voor de fans van de Formule 1, want die hebben een zwak voor Hülkenberg en niet voor de saaie Perez.

Goede band met Verstappen
De afgelopen weken kreeg de Formule 1 veel positieve aandacht vanwege de terugkeer van de sympathieke Hulk, die in zijn interviews altijd grappig is én, voor ons Nederlanders niet onbelangrijk, een leuke band heeft met Max Verstappen.

Punten gepakt in Engeland
Hülkenberg deed het naar behoren in een voor hem vreemde auto. In het eerste weekend in Engeland had hij echter de pech door technische problemen niet te kunnen starten in de race. Vorige week, bij de 70ste verjaardag van de Britse GP, lukte dat wel. Vanaf P3 gestart, finishte Hülkenberg uiteindelijk als 7e.

Terugkeer in de F1
Er wordt gespeculeerd over een definitieve terugkeer van de populaire en ervaren Duitser in de koningsklasse van de racesport. Hij zou bijvoorbeeld naar Red Bull, Haas of Alfa Romeo kunnen.