🎥 | Verstappen geprezen na zege: ‘Salaris houdt niet op bij 25 miljoen per jaar’

9 mei 2022

Max Verstappen kreeg zondagavond van alle kanten lof na zijn spectaculaire overwinning bij de GP van Miami. Na een weekeinde vol gedoe hield hij zijn concurrenten achter zich. 'Loon naar werken', aldus de mannen van het tv-programma Ziggo Sport Race Café.


"Max heeft de minste kilometers van iedereen gemaakt", merkte Doornbos op. "Dat moeten we niet vergeten. Zijn vrij- en zaterdag gingen echt niet soepel, maar bij de race heeft hij het verschil gewoon in de auto gemaakt. Hij is met zijn engineer non stop bezig geweest met de race naar zijn hand te zetten."

Loon naar werken
Een verdiende zege, aldus de tafelgasten. Volgens commentator Olav Mol krijgt Verstappen er dan ook goed voor betaald, al mag dat geen reden zijn voor zijn spetterende optreden in Florida. "Hij krijgt er goed voor betaald", aldus Mol. "Ik denk dat dat niet ophoudt bij 25 miljoen op jaarbasis, maar dat maakt helemaal niets uit."

Loon naar werken, vond Mol. "Zo is dat. Hoe harder hij ervoor moet werken, hoe toffer zo'n overwinning is. Hij had ook gemakkelijk, net zoals in Mexico in 2019, kunnen winnen." Opnieuw is het een magisch F1-seizoen, sloot Doornbos af. "Aan elkaar gewaagde teams maakt deze sport zo magisch."