‘GP van Zandvoort wordt gehouden op 3 of 10 mei 2020’

13 mei 2019

Op 14 mei wordt officieel bekendgemaakt of we hem gaan krijgen: de Grote Prijs van Nederland. De Nederlandse F1-liefhebbers hebben het al maanden over een mogelijke grote race in Zandvoort, maar in het programma Peptalk van Ziggo Sport liet Jack van Gelder weten een antwoord te hebben op die vraag: "het gaat zéker door."


Terwijl co-host Olav Mol nog wat voorzichtiger is in zijn uitspraken, floept Van Gelder eruit dat hij er gaat komen, en wel op 3 of 10 mei 2020. Het blijft echter nog afwachten op de officiële bevestiging, aangezien zowel Van Gelder als Mol geen bron prijs durven geven. 1 ding (lijkt) zeker: hij gaat er komen!

Op 14 mei om 11:00 uur 's ochtends volgt er een persconferentie, waarop F1-voorzitter Chase Carey bekend gaat maken of 'ie er wel of niet komt. Wij wachten in spanning af!

Crashen in de Keuken
Ook Rob Kamphues van het nieuwe Ziggo-programma Crashen in de Keuken verklapte stiekem al de nodige informatie over de GP. Zo schreef hij de datum op de kurk van een pas-ontkurkte champagnefles: 3-5-'20.